Tank Scherpenzeel
5 foto‘s

Opslagtanks

Boven en ondergronds

Een tankinstallatie op uw eigen terrein biedt u nog steeds veel voordelen. U voorkomt extra kilometers (en tijdsverlies!) van en naar het tankstation, uw installatie is steeds 7 dagen per week, 24 uur per dag toegankelijk en u kunt - letterlijk en figuurlijk - een oogje in het zeil houden op de tankbeurten. Wanneer u kiest voor automatische belevering, dan zorgen wij ervoor dat uw opslagtank(s) steeds tijdig bijgevuld wordt.

Ook voor het aanleggen, onderhouden en installeren van tankinstallaties is van Scherpenzeel uw partner. Deze kunnen zowel boven en ondergronds geïnstalleerd worden. Voor alle soorten brandstofopslag heeft van Scherpenzeel een passende oplossing, of het nou om benzine, diesel, AdBlue of oliën gaat.

Heeft u behoefte aan tijdelijke opslag, bijvoorbeeld bij eenmalige projecten, dan biedt Van Scherpenzeel's Oliehandel BV u de mogelijkheid om een bovengrondse tank of IBC container te huren. Wij kunnen zowel dubbelwandige cilindrische tanks leveren als IBC en kunststof tanks. Of het nu om oliën of Ad Blue in IBC's gaat, we kunnen u hierover informeren. 

Neem hiervoor contact op via het contactformulier of bel 0341-412178

 

 

Scherpenzeel Kiwa logo

 

Vanaf 1 januari 2015 dienen alle brandstoftanks Kiwa gecertificeerd te zijn volgens de BRL-K 903/07 en PGS 30.

Van Scherpenzeel's Oliehandel levert Kiwa tanks in alle maten en uitvoeringen. Tanks worden uitgevoerd met overvul-beveiliging, anti-hevelkep en ontluchtingsbuis en worden gei╠łnstalleerd door een Kiwa gecertificeerde monteur. We kunnen u hieromtrent advies geven op locatie indien nodig. Ons assortiment bestaat verder uit brandstoftanks voor zowel stationaire opslag als mobiele opslag. Van Scherpenzeel levert daarnaast diverse pompunits van handpompen tot elektrische pompen in 12v, 24v en 220v uitvoeringen. Tevens kunnen de pompen geleverd worden met een modern registratiesysteem. Ook Titan opslagtanks van het merk Carbery kunnen door ons geleverd worden. Deze kunststof tanks worden gebruikt voor zowel mobiele brandstof opslag en stationaire opslag van brandstof. Bent u dus op zoek naar een brandstoftank volgens de laatste Kiwa eisen, vraag dan naar de mogelijkheden en onze scherpe prijzen.

Tankinstallatie moet voorzien zijn van:

- Vulpuntmorsbak

- Productaanduiding

- Overvulbeveiliging

- Ontluchting 3 Meter boven het maaiveld

- Aanwezigheid brandblusser

- Aanrijdbeveiliging waar nodig

- Absorptie materiaal dient aanwezig te zijn

- Tank dient minimaal 75 centimeter vanaf de erfafscheiding geplaatst te worden

- Tank dient minimaal 25 centimeter vanaf een muur geplaatst te worden. (kunststof tanks andere regels)